Under denna annorlunda tid är det möjligt att följa Motala
församlings gudstjänst- och andaktsliv via Facebook. I Motala församling finns följande aktiva Facebook-konton:

.    Svenska kyrkan, Motala

Församlingens gemensamma och övergripande konto. Här hittar man exempelvis Församlingsträffar; en slags trivselträffar med musikunderhållning samt musikgudstjänster och kortare andakter.

Hyperlänk: Svenska kyrkan Motala - Startsida | Facebook

.  Charlottenborgskyrkan, Svenska kyrkan Motala

Här publiceras varje vecka morgonbön, aftonbön  och en söndagsgudstjänst. I Söndagsgudstjänsten läses varje vecka namnen upp på nyligen döpta och avlidna i Motala församling.

Hyperlänk: Charlottenborgskyrkan Svenska kyrkan Motala - Startsida | Facebook

.        Lillkyrkan, Svenska kyrkan Motala

Här finns familjegudstjänster, andakter och musikaliska hälsningar att ta del av.

Hyperlänk: Lillkyrkan Svenska kyrkan Motala - Startsida | Facebook

·        Motala kyrka, Svenska kyrkan Motala

Här finns exempelvis Helgmålsböner, musikgudstjänster, andakter och gudstjänster.

Hyperlänk: Motala kyrka Svenska kyrkan Motala - Inlägg | Facebook

.       Råssnäskyrkan, Svenska kyrkan Motala

Här finns exempelvis andakter och finstämda Taizégudstjänster med mycket musik.

Hyperlänk: Råssnäskyrkan Svenska kyrkan Motala - Startsida | Facebook

Alla de andakter och gudstjänster som finns publicerade på våra sidor går att se i efterhand, precis när man själv önskar.

Instruktion för att ta del av våra sändningar

Länkarna som vi bifogat gör att man hamnar direkt på den aktuella Facebooksidan utan att behöva klicka och leta så mycket. Man behöver inte ha något eget Facebook-konto för att kunna titta.

Ett annat sätt att ta del av alla våra sändningar är att använda sökmotorn i vilken Webbläsare som helst ex Google, Microsoft Edge eller liknande och bara skriva in: Facebook+ Svenska kyrkan Motala, eller vilket konto man nu önskar besöka. Kontakta oss gärna om ni behöver hjälp på något sätt med detta.