Charlottenborgskyrkan

21 maj kl 16.00 Vår fest Familjegudstjänst med efterföljande grill o fika o lek i trädgården

En vanlig vecka har vi:
(men nu är det sommaruppehåll för grupperna och aktiviteterna, men välkommen till hösten! Vi startar upp v 35, men kontakta oss gärna först för att försäkra dig om rätt tider och aktiviteter )

Måndag kl 16 Dansgrupp från åk 3
Tisdag kl 9.30 BabysångTisdag em-kv  Fullt Hus
(Musslor, Krabbor, Hajar)
Tisdag kl 17 Charla Vi övar (kör från åk 4 och uppåt).

Onsdag ca kl 18 KU
Onsdag kl 18.30 Kvällsmässa
Onsdag kl 19.15 Nomen (damkören) övar

Torsdag kl 9 Morgonbön och fika
Torsdag kl 14 Vardagsgudstjänst
Därefter övar Delediga (dagledigkör)
Torsdag kl 19 Charla Gospel övar

och en del andra aktiviteter. Sök under övriga rubriker och se om något passar dig att delta i! Välkommen!

Söndagen 11 juni kl 14.00 gör vi en liten pilgrimsvandring tillsammans från Charlottenborgskyrkan till Vinnerstad kyrka där vi får möjlighet att delta i kvällsmässan kl 18.00. Några stopp för eftertanke under vägen. Medtag eget fika/förtäring till vandringen (och en vattenflaska om det är en solig dag!)

Anmäl till Karin Hagvil 0141-202927