Diakoni

Diakoni är kyrkans uppdrag att genom delaktighet och respekt möta människor. Till kyrkan är du alltid välkommen.

Du kanske vill vara med?

Är du intresserad av att få en uppgift i kyrkans arbete?
Kanske koka kaffe eller baka?
Besöka någon gammal eller sjuk?
Hjälpa någon till kyrkans gudstjänster?
Vill du veta mer om kyrkan?

Träffar och grupper

Råssnästräffar är en träff för alla som vill ha ett program med musik eller föredrag. Vi dricker kaffe tillsammans och avslutar med en andakt i kyrkan. En möjlighet att träffa nya människor och trivas tillsammans. Varannan fredag kl. 14.00.

Syförening

Råssnäskyrkans syförening träffas varannan tisdag kl.14.30 i Råssnäskyrkan. Är du intresserad av handarbete eller vill du bara vara med och stödja syföreningens arbete så är du välkommen.

Studiecirkel

En cirkel med plats för samtal, gemenskap och kaffe.
Vi träffas varannan tisdag kl.10.15-11.30.

Är du intresserad av att vara med så ring:
Mattias Ellehammer 0141-21 35 00

Elisabeth Bengtsson