Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Kontakta oss    |     Om oss     |     Sitemap     |     Cookies
 en del av livet

Dop och vigsel

Dop

Asta Viola Varblane döptes i Lillkyrkan lördagen den 16 januari 2021. Hennes föräldrar är Linn och Jimmy Varblane och storebror Alvar finns också med. Astas faddrar är Moa Andersson och Nina Varblane. Vid dopet sjöngs psalmerna: 901 Lilla liv och 383 Med vår glädje över livets under. Präst var Jenny Lindhe Johannesson och musiker var Gunnel Langemyr. 

Dop

Frans Fredrik döptes i Lillkyrkan lördagen den 9 januari  2021. Hans föräldrar är Fredrik Jonsson och Mikaela Jonsson Rolf. Frans fadder är Amanda Rolf. Vid dopet sjöngs psalmerna: 606 Det gungar så fint, 385 I Jesu kristi namn vi ber och 791 Du vet väl om att du är värdefull. Präst var Lars-Eric Norrsäter och musiker var Gunnel Langemyr.   (Dopet sändes på länk till släkt och vänner)

Dop

Leija Johansson Junttila döptes i Lillkyrkan lördagen den 5 december  2020. Vid dopet sjöngs psalmerna: 762 Du är en bön, 791 Du vet väl om att du är värdefull och 116 Nu tändas tusen juleljus. Präst var Helena Skogstjärna och musiker var Gunnel Langemyr.

Dop

Anelia Alice Ida döptes i Lillkyrkan lördagen den 8 augusti  2020. Hennes föräldrar är Ida Ronell och Adam Andersson. Anelias faddrar är Pernilla Bengtsson och Robin Edoff. Vid dopet sjöngs psalmerna: 248 Tryggare kan ingen vara och 791 Du vet väl om att du är värdefull. Präst var Petra Regnstrand och musiker var Anton Glans. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Noel Aleksander Johansson döptes i Lillkyrkan lördagen den 18 juli  2020. Hans föräldrar är Kamila och Mikael Johansson. Noels faddrar är Linnéa Westerberg och Filip Kolodziejski. Vid dopet sjöngs psalmerna: 248 Tryggare kan ingen vara och 928 Sov du lilla. Präst var Jenny Lindhe Johannesson och musiker var Jenny Glans. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Elma Marianne Boström döptes i Lillkyrkan lördagen den 11 juli  2020. Hennes föräldrar är Marianne Elvefors och Mille Boström. Elmas fadder är Carolin Boman. Vid ingången spelades "Emils snikerboa" och vid dopet sjöngs psalmen 248 Tryggare kan ingen vara och sången Idas sommarvisa. Präst var Mattias Ellehammer och musiker var Jonny Andersson på gitarr. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Jonna Leah  Ann Clovell döptes i Lillkyrkan lördagen den 30 maj  2020. Hennes föräldrar är Sonny Clovell och Jennifer Andersson . Leahs faddrar är Daniel Clovell och Jonna Andersson. Vid dopet sjöngs psalmerna: 199Den blomstertid nu kommer och 791 Du vet väl om att du är värdefull. Präst var Petra Regnstrand och musiker var Gunnel Langemyr. På bilden är Leahs storebröder Travis och Wille med.

Dop

Otto Erik Tobias döptes i Lillkyrkan lördagen den 16 maj  2020. Hans föräldrar är Emma och Pontus Larsson Brandt. Ottos faddrar är Joakim Brandt och Henrik Brandt. Vid dopet sjöngs psalmerna: 248 Tryggare kan ingen vara och 21 Måne och sol, samt 791 Du vet väl om att du är värdefull. Präst var Mattias Ellehammer och musiker var Gunnel Langemyr. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Charles Derek James  döptes i Lillkyrkan skärtorsdagen den 9 april  2020. På dopkortet är Dereks mamma och kompisen Mose med.  Vid dopet sjöngs psalmen: 791 Du vet väl om att du är värdefull. Präst var Jenny Lindhe Johannesson och musiker var Gunnel Langemyr. 

Dop

Oscar Melvin Lundgren döptes i Lillkyrkan söndagen den 5 april  2020.  Vid dopet sjöngs psalmerna: 21 Måne och sol och 791 Du vet väl om att du är värdefull. Präst var Mattias Ellehammer och musiker var Gunnel Langemyr. 

Dop

Vince sven Mikael Leijon döptes i Lillkyrkan söndagen den 15 mars  2020. Hans föräldrar är Marcus Leijon och Caroline Granberg. Vinces faddrar är Albin Bergman, Jenny Åkerlund och emelie Granberg. Vid dopet sjöng och medverkade Adam, Anna  och Annie. Det sjöngs också psalmer: 386 Upp ur vilda djupa vatten och 248 Tryggare kan ingen vara. Präst var Petra Regnstrand och musiker var Gunnel Langemyr. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Linus Kristoffer Malyscka döptes i Lillkyrkan söndagen den 23 februari  2020. Hans föräldrar är Roza och Lukasz Malyscka.Linus fadder är Wiktoria Korzeniowska. Vid dopet sjöng Melinda Ackeräng "Skymtar för en stund". det sjöngs också  psalmerna: 791 Du vet väl om att du är värdefull och 21 Måne och sol. Präst var Jenny Lindhe Johannesson och musiker var Gunnel Langemyr. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Abbe Karl döptes i Lillkyrkan lördagen den 22 februari  2020. Hans föräldrar är Fredrik Nyman och Emelie Ljungberg. Abbes faddrar är Hanna Gewert och Joel Ljungberg. Vid dopet sjöng och spelade Sarah Nyman "Det vackraste". Psalmer sjöngs också, 248 Tryggare kan ingen vara och 791 Du vet väl om att du är värdefull. Präst var Robert Birgergren och musiker var Åke Ohlsson. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Ines Kerstin Fahlgren döptes i Lillkyrkan söndagen den 16 februari  2020. Hennes föräldrar är Martina och Tobias Fahlgren. Fadder är Sofia Svensson. Vid dopet sjöng Signe, Lilly och Edda "Vad det är bra att ha dig" Det sjöngs också psalmerna: 21 Måne och sol och 383 Med vår glädje över livets under. Präst var Henning Plath och musiker var Elisabeth Jivegård. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Elton Karl Niklas Fernstedt döptes i Lillkyrkan söndagen den 26 januari  2020. Hans föräldrar är Jennilie Kvammen och Hamlet Fernstedt. Eltons faddrar är Matilda Axén och Marcus Philips. Vid dopet sjöngs psalmerna: 248 Tryggare kan ingen vara och 791 Du vet väl om att du är värdefull. Präst var Pekka Pykeläinen och musiker var Elisabeth Jivegård. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Lucas Nicholas Örnflod döptes i Lillkyrkan söndagen den 15 december  2019. Hans föräldrar är Jonna Örnflod och Emil Bergqvist. Lucas faddrar är Saga Nilsson och Tobias Bergqvist. Vid dopet sjöngs psalmerna: 901 Lilla liv och 248 Tryggare kan ingen vara. Präst var Helena Skogstjärna och musiker var Elisabeth Jivegård. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Meia Madeleine Kumlin döptes i Lillkyrkan lördagen den 7 december  2019. Hennes föräldrar är Madeleine Johansson och Felix Kumlin. Meias faddrar är Carolina Johansson och Robin Kumlin. Vid dopet sjöngs psalmerna: 901 Lilla liv och 248 Tryggare kan ingen vara. Präst var Petra Regnstrans och musiker var Anton Glans. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Sam Hugo Jangeby döptes i Lillkyrkan lördagen den 23 november  2019. Hans föräldrar är Sara Jangeby och Pontus Hellman. Vid dopet sjöngs psalmerna: 248 Tryggare kan ingen vara och 791 Du vet väl om att du är värdefull. Präst var Petra Regnstrand och musiker var Jenny Glans.

Dop

Filippa Emma Astrid döptes i Lillkyrkan söndagen den 20 oktober  2019. Hennes föräldrar är Emma Nilsson och Mikael Möller. Filippas  faddrar är Camilla och Robert Linder.  Anna Jonsson och Sanna ahlberg sjöng två duetter till dopbarnet, "Livet i min famn" och "Kärlekens barn".Vid dopet sjöngs psalmerna: 193 Gud som haver barnen kär och 791 Du vet väl om att du är värdefull. Präst var Jenny Lindhe Johannesson och musiker var Gunnel Langemyr. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Iris Sonja Lizett Bronsén döptes i Lillkyrkan lördagen den 19 oktoberber  2019. Hennes föräldrar är Patricia Bronsén och Lars Bronsén. Iris faddrar är Viktor Hermansson och Felix Davidsson. Annie Bergström sjöng "isn´t she lovely" till Iris. Vid dopet sjöngs psalmerna: 606 Det gungar så fint och 791 Du vet väl om att du är värdefull. Präst var Lars-Eric Norrsäter och musiker var Birgitta. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Noah Jan Ferdinand döptes i Lillkyrkan lördagen den 5 oktober  2019. Hans föräldrar är Frida Törnqvist och Melker Jansson, storebror heter Elton. Noahs faddrar är Anna Törnqvis och Jonna Jansson. Vid dopet sjöngs psalmerna: 248 Tryggare kan ingen vara, 791 Du vet väl om att du är värdefull  och 193 Gud som haver barnen kär. Präst var Jenny Lindhe Johannesson och musiker var Jenny Glans. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Agnes Viola döptes i Lillkyrkan lördagen den 21 september  2019. Hennes föräldrar är Daniel Håkansson och Rebecca Nyström. Agnes faddrar är Felicia Trygg och Jesper Jansson. Mats Iseskog sjöng "Utan dina andetag" för Agnes. Vid dopet sjöngs psalmerna: 248 Tryggare klan ingen vara och 791 Du vet väl om att du är värdefull. Präst var Jenny Lindhe Johannesson och musiker var Birgitta. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Ebbe Rocky Valdi Sjöström Verbanac döptes i Lillkyrkan söndagen den 8 september  2019. Hans föräldrar är Catrin Sjöström Verbanac och Christian Sjöström Verbanac. Ebbes faddrar är Amanda Månberg och Henrik Thom. Vid dopet sjöngs psalmerna: 248 Tryggare kan ingen vara och 791 Du vet väl om att du är värdefull. Präst var Robert Birgegren och musiker var Åke Olsson. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Melker Carl Einar Dalgren döptes i Lillkyrkan lördagen den 7 september  2019. Hans föräldrar är Vendela Strömbäck och Carl Dalgren. Melkers faddrar ärJessica Strömbäck, Alexandra Strömbäck och Nora Strömbäck. Vid dopet sjöngs psalmerna: 248 Tryggare kan ingen vara och 199 Den blomstertid nu kommer. Präst var Jenny Lindhe Johannesson och musiker var ke Olsson. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Theodor Alexander Bornehav döptes i Lillkyrkan lördagen den 31 augusti  2019. Hans föräldrar är Martina Bornehav och Anders Andersson. Theodors faddrar ärTeresé Bornehav och Christina Andersson. Vid dopet sjöng Teresé Bornehav "Du är allt" och psalmerna: 606 Det gungar så fint och 928 Sov du lilla sjöngs. Präst var Petra Regnstrand och musiker var Gunnel Langemyr. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Melvin Lars Reine döptes i Lillkyrkan lördagen den 31 augusti 2019. Hans föräldrar är Michelle och Eric Lilja. Vid dopet sjöngs psalmen 248 Tryggare kan ingen vara och sången "Det vackraste". Musiker Gunnel Langemyr som också sjöng och spelade vid dopet. Präst var Henning Plath. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Frank Erik döptes i Lillkyrkan lördagen den 24 augusti  2019. Hans föräldrar är Sofia Gustavsson och Niklas Theander. Faddrar är Camilla Theander och Maria Gustavsson. Vid dopet sjöngs psalmerna: 791 Du vet väl om att du är värdefull och 768 Du omsluter mig. Präst var Henning Plath och musiker var Gunnel Langemyr. 

Vigsel

Andreas Månsson och Lena Karlsson 

vigdes i Lillkyrkan lördagen den 17 augusti  2019.  Vid vigseln sjöngs psalmerna: 82 Gud, se i nåd till dessa två och 84 Vi lyfter våra hjärtan. Präst var Henning Plath och musiker var Gunnel Langemyr. 

Dop

Maya Elvira Kåberg döptes i Lillkyrkan lördagen den 10 augusti  2019. Hennes föräldrar är Jennifer Kåberg och Christian Petersson. Mayas faddrar är Anna Kåberg och Josefin Asplund. Vid dopet sjöngs psalmerna:  Präst var Jenny Lindhe Johannesson och musiker var Gunnel Langemyr. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

                Vigsel

         Janne  Antero Mutikainen och Tiina Irene Nieminen 

                    Vigdes i Lillkyrkan lördagen den 6 juli  2019. 

Vid vigseln sjöngs psalmerna: 200 I denna ljuva sommartid och  199 Den blomstertid nu kommer. Präst var Anders Hedin och musiker var Gunnel Langemyr. 

Dop

Amelia Lillemor Månsson döptes i Lillkyrkan söndagen den 9 juni  2019. Hennes föräldrar är Lena Karlsson och Andreas Månsson. Amelias faddrar är Inga-Lill Wahlberg, Camilla Jonzon, Emma Lindström och Magnus Clovell. Vid dopet sjöngs psalmerna: 199 Den blomstertid nu kommer, 791 Du vet väl om att du är värdefull och 200 I denna ljuva sommartid. Präst var Jenny Lindhe Johannesson och musiker var Gunnel Langemyr. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

               Vigsel

                        Ashta Morad & Oscar Wängström
                  Vigdes i Lillkyrkan lördagen den 8 juni 2019

Dop

Alicia Morad döptes i samband med föräldrarnas vigsel. Hennes  faddrar är paulin Zora och Sham Morad. Psalmerna: 199 Den blomstertid nu kommer, 791 Du vet väl om att du är värdefull och 200 I denna ljuva sommartid. Präst var Jenny Lindhe Johannesson och musiker var Gunnel Langemyr. Efteråt var det fest i Lillkyrkan.

Dop

Iggy Bentley Tomas Johansson döptes i Lillkyrkan lördagen den 1 juni  2019. Föräldrer är Isabelle Johansson. Iggys faddrar är Oskar Johansson och Emma Söderholm. Vid dopet sjöngs psalmerna: 381 Gud har en famn, 606 Det gungar så fint och 791 Du vet väl om att du är värdefull.Hanna Svarfvar Kristiansson sjön och spelade gitarr vid dopet. Präst var Lars-Eric Norrsäter  och musiker var Åke Olsson. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Lykke Tori Mari döptes i Lillkyrkan lördagen den 25 maj  2019. Föräldrar är Pontus Halldan och Johanna Garemark. Lykkes faddrar är Andreas Halldan och Jessica Garemark. Vid dopet sjöngs psalmerna: 248 Tryggare kan ingen vara, 193 Gud som haver barnen kär och 791 Du vet väl om att du är värdefull. Jessica Garemark sjöng "Du är allt" för dopbarnet. Präst var Mattias Ellehammer och musiker var Gunnel Langemyr. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Theodor John Robin Liljedahl döptes i Lillkyrkan lördagen den 11 maj  2019. Hans föräldrar är Jennifer Liljedahl och John Antonsson. Theodors fadder är Felicia Liljedahl. Vid dopet sjöngs psalmerna: 248 Tryggare kan ingen vara, 791 Du vet väl om att du är värdefull och 193 Gud som haver barnen kär. Präst var Jenny Lindhe Johannesson och musiker var Gunnel Langemyr. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Edla Maria Karlsson döptes i Lillkyrkan söndagen den 14 april  2019. Förälder är Anna Karlsson. Edlas faddrar är Catrin och Christian Sjöström Verbanac. Vid dopet sjöngs psalmerna: 248 Gud som haver barnen kär och 791 Du vet väl om att du är värdefull. Präst var Jenny Lindhe Johannesson och musiker var Elisabeth Jivegård. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Nike Ingrid Viola Palm döptes i Lillkyrkan lördagen den 13 april  2019. Föräldrar är Camilla Karlsson och Jonathan Palm. Nikes faddrar är Teres Karlsson och Julia Wihlén. Vid dopet sjöngs psalmerna: 21 Måne och sol och 248 Gud som haver barnen kär. Präst var Helena Skogstjärna och musiker var Åke Olsson. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Linnéa Helmi döptes i Lillkyrkan söndagen den 7 april 2019. Hennes föräldrar är Ann-Sofie och Joni Jänkälä. Linnéas faddrar är Robin Kumlin, Therese Sjöblom och Sandra Widarsson. Vid dopet sjöngs psalmerna: 248 Gud som haver barnen kär, 606 Det gungar så fint och 791 Du vet väl om att du är värdefull. Linnéas storebröder Zander och Ville är också med på bilden. Präst var Lars-Eric Norrsäter och musiker var Elisabeth Jivegård. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Elisia Nicole Angelica döptes i Lillkyrkan lördagen den 6 april 2019. Hennes föräldrar är Angelica Hedberg och Robin Möller. Elisias faddrar är Oscar Larsson och Elin Möller. Vid dopet sjöngs psalmerna: 248 Gud som haver barnen kär och 791 Du vet väl om att du är värdefull. Solist vid dopet var sara Pettersson som sjöng kärlekens barn. På bilden är Elisias storebror Emilio också med. Präst var Lars-Eric Norrsäter och musiker var Elisabeth Jivegård. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Klaus Milan Maric  döptes i Lillkyrkan söndagen den 31 mars 2019. Hans föräldrar är Heidi Prem och Emil Maric. Milans faddrar är Valentina Jukic och Aleksander Novakovic. Vid dopet sjöngs psalmerna: 21 Måne och sol, samt 248 Tryggare kan ingen vara. Präst var Mattias Ellehammer och musiker var Åke Olsson. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Milo Kent Rådman Nivala och Alwa Maarit Rådman Nivala döptes i Lillkyrkan söndagen den 17 mars 2019. Deras föräldrar är. Sanna Nivala och Thimmy Rådman.  Milo och Alwas faddrar är Tina Nivala och Christoffer Rådman. Vid dopet sjöngs psalmerna: 248 Tryggare kan ingen vara och 791 Du vet väl om att du är värdefull. Präst var Mattias Ellehammer och musiker var Gunnel Langemyr. 

Dop

Milo Gösta Uhrfeldt döptes i Lillkyrkan lördagen den 16 mars  2019. Hans föräldrar är Matilda Uhrfeldt och Mickael Sääv. Milos faddrar är Helena Lagerqvist och Sebastian Lange. Vid dopet sjöngs psalmerna: 248 Tryggare kan ingen vara, 193 Gud som haver barnen kär och 791 Du vet väl om att du är värdefull. Präst var Jenny Lindhe Johannesson och musiker var Gunnel Langemyr. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Klara Ingrid Sofia Wellenstam döptes i Lillkyrkan lördagen den 2 mars  2019. Hennes föräldrar är Fredrik och Ewa Wellenstam. Vid dopet sjöngs psalmerna: 248 Tryggare kan ingen vara och 21 Måne och sol. Sandra Andersson sjöng också sången "välkommen hem" för Klara.  Präst var Robert Birgergren och musiker var Åke Olsson. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Saga Anna Birgitta döptes i Lillkyrkan lördagen den 23 februari  2019. Hennes föräldrar är Alexander och Anna Paersson. Sagas fadder är Engla Åberg. På bilden syns också Sagas storebröder Hugo och Filip. Vid dopet sjöngs psalmerna: 248 Tryggare kan ingen vara, 384 Ett liv ur dina händer och 791 Du vet väl om att du är värdefull. Präst var Lars-Eric Norrsäter och musiker var Birgitta Lundgren. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Winston Nils Orvar Ek döptes i Lillkyrkan lördagen den 16 februari  2019. Hans föräldrar är Jenny Ek och Fredrik Svensson. Winstons  faddrar är Jolin Ek och Camilla Lindell. Vid dopet sjöng Jolin och Jenny Ek solo. Det sjöngs också psalmerna: 248 Tryggare kan ingen vara och 791 Du vet väl om att du är värdefull. Präst var Mattias Ellehammer och musiker var Gunnel Langemyr. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Mio Antero Varnergren döptes i Lillkyrkan sördagen den 3 februari 2019. Föräldrar är Daniel Lundberg och Susanna Varnergren. Mios fadder är Peter Johansson. Vid dopet sjöngs psalmerna: 248 Tryggare kan ingen vara och 791 Du vet väl omatt du är värdefull. Präst var Jenny Lindhe Johannesson och musiker var Gunnel Langemyr. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Alicia Ann döptes i Lillkyrkan lördagen den 26 januari  2019. Hennes föräldrar är Jonna Adolfsson och Linus Karlsson. Alicias faddrar är Frida Haraldsson och Edward Malmqvist. Vid dopet sjöngs psalmerna: 248 Tryggare kan ingen vara och 791 Du vet väl om att du är värdefull. Präst var Helena Skogstjärna och musiker var Elisabeth Jivegård. 

Dop

Levi Karl Oskar Forsell döptes i Lillkyrkan lördagen den 19 januari  2019. Hans föräldrar är Susanna Forsell och Oskar Höglund. Levis faddrar är Jonas Axén och Johanna von Frenckell. Vid dopet sjöngs psalmerna: 723 När du ser en droppe glittra och 791 Du vet väl om att du är värdefull. Präst var Anders Hedin och musiker var Gunnel Langemyr. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Oscar Fredrik Odnell döptes i Lillkyrkan söndagen den 16 december  2018. Hans föräldrar är Anna och Tobias Odnell. Oscars faddrar är Olof och Emma Lööv. Vid dopet sjöngs psalmerna: 736 Ett litet barn av Davids hus och 248 Tryggare kan ingen vara. Präst var Helena Skogstjärna och musiker var Elisabeth Jivegård.

Dop

Jan Moltas Martin döptes i Lillkyrkan söndagen den 2 december  2018. Hans föräldrar är Evelina Öreteg och Jesper Ivarsson. Jans fadder är Hampus Ivarsson. Vid dopet sjöngs psalmerna: 736 Ett litet barn av Davids hus och Handens fem fingrar. Präst var Helena Skogstjärna och musiker var Gunnel Langemyr. 

Dop

Alvar Anders Tommy döptes i Lillkyrkan lördagen den 1 december  2018. Hans föräldrar är Linn Andersson och Jimmy Varblane. Alvars faddrar är Moa Andersson och Nina Varblane. Vid dopet sjöngs psalmerna: 901 Lilla liv och 383 Med vår glädje över livets under. Präst var Helena Skogstjärna och musiker var Gunnel Langemyr. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Vigsel

Magdalena Wirebro & Ronnie Samor

Vigdes i Lillkyrkan lördagen den 24 november 2018

Vid vigseln sjöngs psalm 411: Gud har omsorg om vårt släkte. För brudparet sjöng Elisabeth Josefsson Det vackraste och För kärlekens skull

Dop

Adam Karl Mats Wirebro döptes i samband med föräldrarnas vigsel. Vid dopet sjöngs psalmen 248: Tryggare kan ingen vara. Präst vid vigsel och dop var Anders Hedin och musiker var Åke Olsson.

Dop

Tage Frans Erik Palm döptes i Lillkyrkan lördagen den 20 februari kl.14.00 2016. Tages föräldrar är Camilla Karlsson och Jonatan Palm. Hans faddrar är Teres karlsson och Julia Palm. Vid dopet sjöngs psalmerna: 248 Tryggare kan ingen vara, 21 Måne och sol, samt även bönen Gud som haver barnen kär på melodin blinka lilla stjärna. Präst var Mikael Billemar och musiker var Svitlana Fransander. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Esther Emma döptes i Lillkyrkan lördagen den 17 november kl.14.00 2018. Esthers föräldrar är Emma Anneflod och Jimmy Andersson. Hennes fadder är Johan Andersson. Vid dopet sjöngs psalmerna: 248 Tryggare kan ingen vara och 21 Måne och sol. Präst var Bertil Håkansson och musiker var Gunnel Langemyr. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Sigrid Ingrid Tilda döptes i Lillkyrkan lördagen den 10 november kl.14.30 2018. Sigrids föräldrar är Tilda och Tobias Ingesson. Vid dopet sjöngs psalmerna: 248 Tryggare kan ingen vara, 791 Du vet väl om att du är värdefull och 21 Måne och sol. Präst var Jenny Lindhe Johannnessonoch musiker var Gunnel Langemyr. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Wera Lucy Tykosson döptes i Lillkyrkan söndagen den 21 oktober kl.11.00 2018. Hennes föräldrar är Rebecca och Anton Tykosson. Weras faddrar är Hanna Tykosson och Mikaela Wahlström. Vid dopet sjöngs psalmerna: 248 Tryggare kan ingen vara, 901 Lilla liv och 791 Du vet väl om att du är värdefull. Präst var Helena Skogstjärna och musiker var Birgitta Lundgren. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Lykke Nettan Elisabeth Parner döptes i Lillkyrkan lördagen den 20 oktober kl.14.30 2018. Lykkes föräldrar är Andreas Rimsby och Sofia Parner. Hennes faddrar är Daniell Willenhed, Emil Söderwall, Therese Parner och Madelene Parner. Malin Andersson sjöng solo vid dopet. Vid dopet sjöngs psalmerna: 248 Tryggare kan ingen vara och 193 Gud som haver barnen kär. Präst var Pekka Pykkälenine och musiker var Gun Palmqvist. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Lilly Malin Lillemor döptes i Lillkyrkan söndagen den 30 september kl.13.00 2018. Hennes föräldrar ärMalin Pettersson och Mattias Schenström. Vid dopet sjöngs psalmerna: 248 Tryggare kan ingen vara, 791 Du vet väl om att du är värdefull och 193 Gud som haver barnen kär. Präst var Jenny Lindhe Johannesson och musiker var Elisabeth Jivegård. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Alva Elin Landberg döptes i Lillkyrkan söndagen den 23 september kl.13.00 2018. Alvas föräldrar är Peter Landberg och Isabella Rydell. Hennes faddrar är Stefan Landberg och Josefin Fahlgren. Vid dopet sjöngs psalmerna: 215 Lilla barn och 791 Du vet väl om att du är värdefull. Präst var Helena Skogstjärna och musiker var Gunnel Langemyr. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Noel Emil Anton Karlsson döptes i Lillkyrkan lördagen den 15 september 2018. Noels föräldrar är Marcus Karlsson och Olivia Johansson. Noels faddrar är Elsa Jarebäck och Martin Karlsson. Vid dopet sjöngs psalmerna: 248 Tryggare kan ingen vara och 791 Du vet väl om att du är värdefull. Det framfördes även en sång av Matilda. Präst var Anders Hedin och musiker var Anton Glans. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Anne Sandra Julia Dahlqvist döptes i Lillkyrkan söndagen den 9 augusti 2018. Julias föräldrer är Angelica Dahlqvist. Julias faddrar är Sandra Dahlqvist och Jens Olander. Vid dopet sjöngs psalmerna: 248 Tryggare kan ingen vara och 791 Du vet väl om att du är värdefull. Angelica Dahlqvist sjöng även solo vid dopet. Präst var Helena Skogstjärna och musiker var Gunnel Langemyr. 

Dop

Olivia Freja Kim döptes i Lillkyrkan söndagen den 2 september 2018. Olivias föräldrar är Erica Ek och Örvar Kristinsson. Vid dopet sjöng Jennifer Sköld sångerna "Jag utan dig" och "Du finns inom mig", till sångerna kompade Monica Sköld på flygel. Psalmerna 248 "Tryggare kan ingen vara" och 791 "Du vet väl om att du är värdefull" söngs. Präst var Mattias Ellehammer och musiker var Birgitta Lundgren. På bilden är också Olivias stora syskon Alma och Alice med. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Max Joel Åkerfors Friberg döptes i Lillkyrkan lördagen den 1 september 2018. Hans föräldrar är Sophie Friberg och Jimmy Åkerfors. Max faddrar är Zandra Björk och Tommy Wik. Vid dopet spelade dopbarnets farfar Bengt Åkerfors klarinett "Det gåtfulla folket". Max farbror Jesper Landén sjöng "Sång för kärlekens skull", kompad av Jimmy Åkerfors. Det sjöngs också psalmerna: 791 "Du vet väl om att du är värdefull" och 21 "Måne och sol". Präst var Anders Hedin och musiker var Birgitta Lundgren. På bilden är också faddrarnas barn Axel med.

Dop

Ella Anette Anneflod döptes i Lillkyrkan söndagen den 26 augusti kl.13.00 2018. Hennes föräldrar är Frida Alm och Anton Anneflod. Ellas faddrar är Emma Anneflod och Nathalie Albrigtsen Losell. Vid dopet sjöngs psalmerna: 248 Tryggare kan ingen vara och 383 Med vår glädje över livets under.  Andreas Steimo och Evelina Olsson medverkade med sång och musik vid dopet. Präst var Bertil Håkansson och musiker var Gunnel Langemyr. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Douglas Thomas Seth döptes i Lillkyrkan söndagen den 26 augusti kl.11.00 2018. Hans föräldrar är Gabriella Ingesson och Magnus Hanell.  Vid dopet sjöngs psalmerna: 248 Tryggare kan ingen vara och 21 Måne och sol. Malin Andersson sjöng också en sång vid dopet. Präst var Bertil Håkansson och musiker var Gunnel Langemyr. 

Dop

Leah Valentina & Hollie Ida Valentina döptes i Lillkyrkan lördagen den 25 augusti 2018. Deras föräldrar är Kim Söderstedt och Emma Blyfors. Leah och Hollies faddrar är Therese Holgersson, Filip Blyfors, Alexandra Söderstedt och Caroline Karlsson. Vid dopet sjöngs psalmerna: 248 Tryggare kan ingen vara och 901 Lilla liv. Emmy Blyfors sjöng också en sång vid dopet. Präst var Robert Birgegren och musiker var Gunnel Langemyr.

Dop

William Elliott Melvin döptes i Lillkyrkan söndagen den 12 augusti kl.13.00 2018. Hans förälder är Mikaela Johansson. Williams faddrar är Moa och Mattias Lundahl. Vid dopet sjöng Moa Lundahl och Jon Haraldsson. Psalmer som sjöngs var: 248 Tryggare kan ingen vara och 200 I denna ljuva sommartid. Präst var Jenny Lindhe Johannesson och musiker var Violiet Jangvik. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Bob Patrik Staffan Hero döptes i Lillkyrkan söndagen den 5 augusti 2018. Hans föräldrar är Victor Hero och Emelie Jonasson. Bobs faddrar är Anna Brolin och Christina Hero. Vid dopet sjöngs psalmerna: 248 Tryggare kan ingen vara och 791 Du vet väl om att du är värdefull. Sandra Andersson spelade också musik vid dopet. Präst var Lars-Erik Norrsäter  och musiker var Ellen Alveteg. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Leon Valter Jangeby döptes i Lillkyrkan söndagen den 29 juli 2018. Hans föräldrar är Sara Jangeby och Pontus Hellman. Vid dopet sjöngs psalmerna: 248 Tryggare kan ingen vara och 200 I denna ljuva sommartid. Präst var Kennets Lindström och musiker var Violet Jangvik. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Vigsel

Patrik Petersson

&

Emma Karlsson

Vigdes i Lillkyrkan lördagen den 28 juli 2018 

Som ingångsmusik spelades Wagners "Bondkör". Vid vigseln sjöngs psalmerna 201 En vänlig grönskas rika dräkt och 84 Vi lyfter våra hjärtan. Jenny Ek sjöng Ed Sheerans låt Perfect. Som utgångsmusik spelades ledmotivet ur Mio min Mio. Präst vid vigseln var helena Skogstjärna och musiker var Ellen Alveteg.

Dop

Elwin Elias Zune Kiiskinen döptes i Lillkyrkan lördagen den 7 juli kl.15.00 2018. Elwins föräldrar är Mariana Kiiskinen och Niklas Zune. Hans faddrar är Christina Kiiskinen och Fredrik Jonsson. Vid dopet sjöng Emilia Kiiskinen och Felicia Jonsson. Psalmerna: 248 Tryggare kan ingen vara och 21 Måne och sol, sjöng alla. Präst var Helena Skogstjärna och musiker var Gunnel Langemyr. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Vigsel

Klas Bertil Renlund    &   Hanna Sofia  Engvall

Vigdes i Lillkyrkan lördagen den 30 juni  kl.15.00 2018. Ledmotivet ur Änglagård var ingångsmusik. Sara Pettersson sjöng sångerna Du är allt och för kärlekens skull för brudparet. Psalmerna 199 Den blomstertid nu kommer och 791 Du vet väl om att du är värdefull sjöngs. Präst var Mattias Ellehammer och musiker var Elisabeth Jivegård. Som utgångsmusik spelades Nr 18 Bröllopsmarsch. 

Dop

Alvin Carl Olof Lagerman döptes i Lillkyrkan söndagen den 17 juni 2018. Hans föräldrar är Kim och Marie Lagerman. Alvins faddrar är Eric lagerman och Sannna Nilsson. Vid dopet sjöngs psalmerna: 248 Tryggare kan ingen vara och 791 Du vet väl om att du är värdefull. Präst var Helena Skogstjärna och musiker var Gunnel Langemyr. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Ludvig Carl Malte Dalgren döptes i Lillkyrkan söndagen den 3 juni  2018. Ludvigs föräldrar är Vendela Strömbäck och Carl Dalgren. Hans faddrar är Liam Strömbäck och Anton Dalgren. Vid dopet sjöngs psalmerna: 248 Tryggare kan ingen vara och 791 Du vet väl om att du är värdefull. Präst var Anders Hedin och musiker var Gunnel Langemyr. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Ludvig Henrik Tenhunen döptes i Lillkyrkan lördagen den 2 juni 2018. Ludvigs föräldrar är Emma och Robert Tenhunen. Hans faddrar är Paula Tenhunen och Magnus Jansson. Vid dopet sjöngs psalmerna: 248 Tryggare kan ingen vara och 791  Du vet väl om att du är värdefull. Präst var Helena Skogstjärna och musiker var Elisabeth Jivegård. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Alexander Harry Martin döptes i Lillkyrkan lördagen den 26 maj kl.15.00 2018. Hans föräldrar är Sandra Jarmyr och Martin Johansson. Alexanders fadder är Andreas Jarmyr. Vid dopet sjöngs psalmerna: 791 Du vet väl om att du är värdefull och 606 Det gungar så fint. Alexanders mamma sjöng Himlen måste sakna en ängel och Det vackraste vid dopet. Präst var Anders Hedin och musiker var Gunnel Langemyr. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Frida Gunborg Christina döptes i Lillkyrkan lördagen den 19 maj  2018. Fridas föräldrar är Jennifer Kåberg och Christian Petersson. Hennes faddrar är Anna Kåberg och Albin Gilde. Vid dopet sjöngs psalmerna: 248 Tryggare kan ingen vara och 791 Du vet väl om att du är värdefull. Präst var Helena skogstjärna och musiker var Gunnel Langemyr. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Castor Akilles Philip döptes i Lillkyrkan lördagen den 12 maj 2018. Akilles föräldrar är Sara Franzen och Elias Ziambaras. Hans fadder är Liselotte Ljungberg. Vid dopet sjöngs psalmerna: 248 Tryggare kan ingen vara och 606 det gungar så fint. Präst var Anders Hedin och musiker var Elisabeth Jivegård. 

Dop

Melvin Kim döptes i Lillkyrkan söndagen den 8 april kl.13.00 2018. Melvins föräldrar är Paulina Therese och Kim Yngve. Hans fadder är Tina Marie Svensson. Vid dopet sjöngs psalmerna: 248 Tryggare kan ingen vara, 21 Måne och sol och 606 Det gungar så fint. Präst var Mattias Ellehammer och musiker var Åke Olsson. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Ted Leonard Paunonen döptes i Lillkyrkan lördagen den 10 mars kl.14.00 2018. Leonards föräldrar är Helena och Peter Paunonen. På bilden är storebröderna Elliot och Oliver med. Vid dopet sjöngs psalmerna: 248 Tryggare kan ingen vara och 791 Du vet väl om att du är värdefull. Präst var Helena Skogstjärna och musiker var Gunnel Langemyr. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Love Bo Kotte Wirell döptes i Lillkyrkan lördagen den 10 februari kl.15.00 2018. Loves föräldrar är Gabriella och Martin Wirell. Vid dopet sjöngs det och trummades det på låten "Vi är en" från Lejonkungen 2.  Psalmerna: 248 Tryggare kan ingen vara och 21 Måne och sol, sjöngs också. Präst var Helena Skogstjärna och musiker var Gunnel Langemyr. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Stina Bergendal döptes i Lillkyrkan torsdagen den 8 februari kl.13.00 2018. Vid  dopet fanns Stinas konfirmandgrupp med som ringde i kyrkklockan, hällde upp dopvattnet, sjöng och tände ljus. Psalmerna: 767 Möt mig nu som den jag är och 768 Du omsluter mig sjöngs. Vid ljuständningen spelade Gunnel Langemyr psalmen 766 Trosbekännelsen - Jag tror på en Gud som är helig och varm. Präst var Helena Skogstjärna. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Milo John Naust döptes i Lillkyrkan söndagen den 21 januari kl.15.00 2018. Milos föräldrar är Sara Kumlin och Robin Naust. Hans faddrar är Markus Kumlin och Andreas Andersson. Vid dopet sjöngs psalmerna: 248 Tryggare kan ingen vara, 791 Du vet väl om att du är värdefull och 194 Giv, o Jesus, fröjd och lycka. Präst var Jenny Linde Johannesson och musiker var Åke Olsson. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Anny Ines Sjölund döptes i Lillkyrkan lördagen den 20 januari kl.15.00 2018. Ines föräldrar är Amanda Gustafsson och Anton Sjölund. Hennes faddrar är Emil Gustafsson, Jennifer Gustafsson och Linus Sjölund. Vid dopet sjöngs psalmerna: 383 Med vår glädje över livets under och 928 Sov du lilla. Präst var Henning Plath och musiker var Åke Olsson. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

Dop

Tuva Alice Elisabet döptes i Lillkyrkan lördagen den 13 januari kl.14.00 2018.Tuvas föräldrar är Hanna Lindblad och Christoffer Ström. Hennes faddrar är Veronica Ström och Julia Lindblad. Vid dopet sjöngs psalmerna: 248 Tryggare kan ingen vara och 791 Du vet väl om att du är värdefull. Präst var Bertil Håkansson och musiker var Åke Olsson. Efteråt var det dopfest i Lillkyrkan.

 

Motala församling • Pastorsexpedition, Sjögatan 9 • Box 138 • 591 22 Motala • Tel 0141-21 08 10 • E-post: p.exp@motalaforsamling.se