Gudstjänster i Lillkyrkan

Gudstjänst i centrum

I centrum för all verksamhet står vår söndagsgudstjänst. Vi försöker vara en kyrka, där orden blir begripliga, där man skapar gudstjänsten tillsammans, där man kan känna en gudstjänstgemenskap och ändå få vara där som en enskild människa-nära Gud och nära människor.

Vi önskar att våra gudstjänster och mässor ska vara goda mötesplatser för oss i alla åldrar. Vi har alltid fika efter våra gudstjänster. På våra gudstjänster kl 11 har vi för det mesta något pyssel för den som vill.

Till kalendern >>