Konfirmation i Lillkyrkan

Varför  konfirmation?

Konfirmationstiden är en möjlighet att diskutera sånt som har med livet att göra, tex. kärlek, död, Gud, musik, mening mm. Det är viktigt att ta ställning till vad man själv tycker och tänker. Första gången vi träffas kommer alla att få fylla i ett papper om vad vi ska ta upp under tiden som vi ska träffas. .

Vill du ha information om konfirmation i Lillkyrkan eller anmäla dig kontakta Kerstin Lilja eller Helena Skogstjärna.

Nya konfirmandgrupperkommer att start hösten 2020, intresserad? hör av er till Kerstin!

Det kommer att bli "inskrivning" en första träff där vi berättar lite om hur och vad vi gör och man kan där välja vilken dag och grupp man vill börja i.

Inskrivningen är ONSDAGEN DEN 9 SEPTEMBER, kl.14, 15 eller 16. (man kommer den tid som passar bäst)

VÄLKOMMEN, men hör av dig om du vill ha information om dagar och annat innan.

Se konfirmander under Bildarkiv >>

Om ni funderar på något hör av er till oss!

Pedagog: Kerstin Lilja
Tel: 070 513 25 60 eller 0141-507 08