Konfirmation i Lillkyrkan

Varför  konfirmation?

Konfirmationstiden är en möjlighet att diskutera sånt som har med livet att göra, tex. kärlek, död, Gud, musik, mening mm. Det är viktigt att ta ställning till vad man själv tycker och tänker. Första gången vi träffas kommer alla att få fylla i ett papper om vad vi ska ta upp under tiden som vi ska träffas. .

Vill du ha information om konfirmation i Lillkyrkan eller anmäla dig kontakta Kerstin Lilja eller Helena Skogstjärna.

Vi har precis starta upp nya konfirmandgrupper för hösten, är man intresserad så hör av er!!!!

Se konfirmander under Bildarkiv >>

Om ni funderar på något hör av er till oss!

Pedagog: Kerstin Lilja
Tel: 070 513 25 60 eller 0141-507 08