Konfirmation i Svenska kyrkan

Motala församling bedriver konfirmandarbetet i fyra distrikt. Motala kyrka centrum, Charlottenborg - Vinnerstad, Lillkyrkan och Råssnäskyrkans distrikt. I varje distrikt finns högstadium och i två av distrikten även friskolor med åk 8.

Om du har frågor kontakta din närmaste kyrka eller Pastorsexpeditionen. Varje distrikt har ansvar för kontakten och inbjudan till de elever som går i närområdets högstadieskola.

I Motala församling konfirmeras ca 200 ungdomar varje år. Vi inbjuder alla som går i åttonde klass till samtal om livet och kristen tro. Vi är lyhörda för vad konfirmanderna själva tycker är viktigt i livet och vill prata om. Vi diskuterar, har olika vandringar, lägerdagar, pyssel, lyssnar på musik och ser på film. Konfirmationstiden avslutas med konfirmationshögtider i de olika kyrkorna.

Välkommen att kontakta någon av distrikten eller pastorsexpeditionen för anmälan till konfirmation.

Pastorsexpeditionen: 0141-21 08 10
Centrum: 0141-582 54