Förskollärare sökes till Förskolan
Pärlan tillträde 2020-08-03

Motala församling bedriver tre förskolor. Vi prioriterar att arbeta i mindre barngrupper där vi kan se varje barn både som individ och i grupp. Vår verksamhet följer målen i vår läroplan och är förankrad i en kristen värdegrund där vi ser till alla människors lika värde. Vi vill vara lyhörda för varje barns unika möjligheter till utveckling. Vi arbetar för en öppen positiv dialog mellan vårdnadshavare och personal.

Mångkulturella Förskolan Pärlan med plats för 25 barn har sina lokaler i Råssnäskyrkan. Täta bussförbindelser, vackra naturområden och lekplatser finns i förskolans närhet. För längre utflykter använder vi våra lådcyklar. Vi lägger stort fokus på den språkliga utvecklingen i vår verksamhet.

Kyrkan har en unik möjlighet att erbjuda en trygg grund att stå på. Vi vill skapa mötesplatser för barn och deras familjer. En plats som barn och familj kan återvända till. Att ha roligt och lära genom lek har stort utrymme i vår verksamhet.

Vi kommer erbjuda Dig fortlöpande kompetensutveckling, gott lagarbete, arbetskläder samt möjlighet till friskvård.

Vi söker Dig som är en positiv, ansvarsfull, professionell och engagerad, legitimerad förskollärare. Du är en närvarande pedagog med tydligt barnfokus. Vi ser att du är flexibel och har lätt att samarbeta med kollegor och vårdnadshavare. Du är insatt i vår läroplan och har hög ambition och pedagogisk medvetenhet.  Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta med tecken som stöd och bildstöd. Vi önskar att Du är förankrad i kyrkans tro och liv samt förutsätter att du tillhör Svenska kyrkan.

ANSTÄLLNINGSFORM:  tillsvidareanställning 80-100%

Sista ansökningsdag 27 Maj 2020

Kontaktperson: Susanne Wernström rektor i Motala Församling

E-POST: forskolechef@motalaforsamling.se                                 Tel. 0141-20 29 41