Sång och musik i Lillkyrkan

Sång och musik är nödvändigt, underbart, fint, upplyftande, glädjande och betydelsefullt för alla. Välkommen till våra körer som präglas av stor sångglädje.

Här är lite information om våra baby-och syskonsånggrupper

Barn och vuxna sjunger enkla sånger och ramsor tillsammans. Vid varje sångtillfälle träffas vi och sjunger c:a en halvtimme. Därefter fikar vi. Sångledare är Gunnel Langemyr och Karin Gransö.

Babysång, tisdagar kl 11.00. En grupp för de allra yngsta ca. 0-1 år
Syskonsång, tisdagar kl 9.30. En grupp för äldre barn, men även riktigt små syskon tillsammans i samma grupp. Efter sången går alla ned till öppna förskolan för att fika och leka.

Välkomna!!

Anmälan till Gunnel Langemyr på tele:0141 578 95 elller mail: gunnel.langemyr@motalaforsamling.se

Sjung ut!

Onsdagar kl.9.30, ojämna veckor.Vi börjar höstterminen den 12/9

För daglediga och sångsugna, vi sjunger för att det är roligt och hälsosamt. Fika efteråt på Kyrkis (10:-). Vill ni veta mer kontakta Gunnel.

hARMONI

Vuxenkör som sjunger i Kyrkan vid stora högtider, på temagudstjänster och mycket mer. Torsdagar 18.30-20.30.

hERRMONI

herrstämmorna övar kl.17.00-18.15

körerna startar höstterminen vecka 36

Barnkör

Måndagar kl.13.30 - 14.15.

Vi välkomnar alla barn i åldern 6-8 år att sjunga roliga sånger och leker tillsammans. Vi har möjlighet att hämta och lämna på skolgårda skola

Musikverkstan

Måndagar kl.16.30 - 17.30 för barn från 8 år och uppåt.

Vi sjunger, lär oss lite instrument och dramatiserar.

Kontakta Gunnel för mer information.

För ytterligare information och anmälan hör av dig till ansvarig för musiken i Lillkyrkan.

Gunnel Langemyr
Tel: