Vi firar gudstjänster i
Motala församling där vi kan erbjuda max åtta församlingsbor att delta i kyrkorummen. Om du vill vara med vid en gudstjänst ber vi dig att kontakta Pastorsexpeditionen på telefon 0141-210586, 210810 eller på mail p.exp@motalaforsamling.se

MOTALA KYRKA
Lörd kl 18 Helgmålsbön. Endast digitalt.

Sönd kl 11 Högmässa, Mattias Ellehammer.

CHARLOTTENBORGS-
KYRKAN

Tisd kl 09.15 *Morgonbön.

Torsd kl 18 *Veckomässa.

Sönd kl 09.30 *Högmässa, Lars-Eric Norrsäter.

LILLKYRKAN

Sönd kl 18 *Kvällsmässa, Helena Skogstjärna. Annie Johansson, sång.

RÅSSNÄSKYRKAN

Torsd kl 18.30 *Taizémässa.

Sönd kl 09.30 *Högmässa, Mattias Ellehammer. Alva och Melina Severin, sång.

*= Även livestreamad

Motala församlings digitala sändningar hittar du på:

MOTALA FÖRSAMLINGS FACEBOOKKONTON: ”Svenska kyrkan Motala” "Motala kyrka Svenska kyrkan Motala" "Råssnäskyrkan Svenska kyrkan Motala" "Charlottenborgskyrkan Svenska kyrkan Motala" "Lillkyrkan Svenska kyrkan Motala"

Nu har vi även ett Youtubekonto:
Svenska kyrkan Motala församling

Vi kommer återigen att fira gudstjänster i Motala församling
där vi kan erbjuda max åtta församlingsbor att delta i kyrkorummen från och med februari 2021. Nattvardsfirande kommer också att erbjudas i flera av kyrkorna  och vi kommer att vidtaga alla försiktighetsåtgärder vi kan för att ingen smittspridning ska ske vid utdelandet, med hjälp av vinylhandskar, handdesinfektion och visir.

Om du vill vara med vid en gudstjänst ber vi dig att kontakta pastorsexpeditionen på telefon 0141-210586 eller 210810 under kontorstid för att boka en plats. För söndagsgudstjänster måste vi ha din bokning fredagen före  kl 12.00. Att maila går också bra.

Vi kommer också från och med februari att succesivt återöppna vår verksamhet för barn födda 2005 och senare, och mer information om detta kommer att lämnas av respektive verksamhetsansvarig.

Vi är medvetna om att detta medför ett särskilt stort ansvar för alla inblandade, men vi vill samtidigt att vi ska kunna mötas på ett säkert sätt, och det tror vi ska vara möjligt under förutsättning att alla fortsätter att noggrant följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer

2021-01-29

Lars-Eric Norrsäter, kyrkoherde

Vi ber med biskop Martins ord:

Gud, du som är nådens och modets Gud,

vi ber om din hjälp i den tid då sjukdomen sprider sig över vår värld och vårt land.

Vi kommer till dig med rädsla, vilsenhet och bön om kraft,

med vår oro för anhöriga och vänner som bor i utsatta områden.

Särskilt ber vi för alla människor på flykt, som är i svåra situationer och med alltför litet skydd för kropp och hälsa.

Vi ber för alla som arbetar i vården.

I nödens tid, låt våra handlingar var en del av svaret på våra böner.

Lars-Eric Norrsäter

SJUKHUSKYRKAN

CHARLOTTENBORGSKYRKAN

VINNERSTADS KYRKA

Vi firar gudstjänster i

MOTALA KYRKA
Lörd kl 18 Helgmålsbön. Endast digitalt.

Sönd kl 11 Högmässa, Mattias Ellehammer.

CHARLOTTENBORGSKYRKAN

Tisd kl 09.15 *Morgonbön.

Torsd kl 18 *Veckomässa.

Sönd kl 09.30 *Högmässa, Lars-Eric Norrsäter.

LILLKYRKAN

Sönd kl 18 *Kvällsmässa, Helena Skogstjärna. Annie Johansson, sång.

RÅSSNÄSKYRKAN

Torsd kl 18.30 *Taizémässa.

Sönd kl 09.30 *Högmässa, Mattias Ellehammer. Alva och Melina Severin, sång.

*= Även livestreamad

Motala församlings digitala sändningar hittar du på:

MOTALA FÖRSAMLINGS FACEBOOKKONTON:

Nu har vi även ett Youtubekonto: Svenska kyrkan Motala församling

Vi kommer återigen att fira gudstjänster i Motala församling
där vi kan erbjuda max åtta församlingsbor att delta i kyrkor
ummen från och med februari 2021.

Om du vill vara med vid en gudstjänst ber vi dig att kontakta pastorsexpeditionen på telefon 0141- 210586 eller 210810 under kontorstid för att boka en plats. För söndagsgudstjänster måste vi ha din bokning fredagen före  kl 12.00. Att maila går också bra.

2021-01-29

Lars-Eric Norrsäter, kyrkoherde

Vi ber med biskop Martins ord:

Gud, du som är nådens och modets Gud,

Vi kommer till dig med rädsla, vilsenhet och bön om kraft,

med vår oro för anhöriga och vänner som bor i utsatta områden.

Särskilt ber vi för alla människor på flykt, som är i svåra situationer
och med alltför litet skydd för kropp och hälsa.

Vi ber för alla som arbetar i vården.

I nödens tid, låt våra handlingar var en del av svaret på våra böner.

Lars-Eric Norrsäter