MOTALA KYRKA

Lörd 10.30 Musikandakt.  Elisabeth Ekberg, sång. Thomas Lundmark, orgel och piano.

Sönd 11 Högmässa, Lars-Eric Norrsäter. Norrbykören från Göteborg, under ledning av Ulrik Marksten. Kyrkfika.

VINNERTSDA KYRKA

Sönd 18 ”Mellan himmel och jord” Charla Gospel.

CHARLOTTENBORGSKYRKAN

Sönd 10 Högmässa, Helena Skogstjärna. Kyrkfika.

LILLKYRKAN

Sönd 11 Gudstjänst för stora och SMÅ "Guds händer i världen" Medverkan av barnkörerna Popcorn och Nonstop. Jenny Lindhe Johannesson, Karin Gransö och Gunnel Langemyr m fl. Kyrkfika.

18 ”Music by candle light” Jenny Lindhe Johannesson. Stefan Johansson, flöjt. Leon De Witt Sandström- gitarr. Efteråt Evening tea med snittar och scones

RÅSSNÄSKYRKAN

Sönd 09.30 Högmässa, Lars-Eric Norrsäter. Kyrkfika.

Svenska kyrkan stöttar Motala kommun i arbetet att hitta familjehem

Svenska kyrkan i Motala stöttar Resurs- och placeringsgruppen vid Motala kommun, i arbetet att hitta familjehem till barn och ungdomar som har behov av att komma hemifrån under en kortare eller längre period. Resurs- och placeringsgruppen söker trygga och stabila familjer som kan ta emot ett barn eller ungdom i sitt hem under en kortare eller längre period. Man söker även kontaktfamiljer och kontaktpersoner.
Är du intresserad och vill veta mer, vänd dig till:
Resurs- och placeringsgruppen, rop@motala.se eller tel 0141-225300.

SJUKHUSKYRKAN

VINNERSTADS KYRKA

VINNERTSDA KYRKA

Sönd 18 ”Mellan himmel och jord” Charla Gospel.

CHARLOTTENBORGSKYRKAN

Sönd 10 Högmässa, Helena Skogstjärna. Kyrkfika.

RÅSSNÄSKYRKAN

Sönd 09.30 Högmässa, Lars-Eric Norrsäter. Kyrkfika.