MOTALA KYRKA

Lörd 10.30 Musikandakt. Johanne Rishaug Hellman, sång.
Martine Rishaug Hellman, kör. Christine Rishaug Hellman, flygelhorn.

Sönd 11 Högmässa, Lars-Eric Norrsäter. Kyrkfika.

CHARLOTTENBORGSKYRKAN

Sönd 10 Mässa, Petra Regnstrand. Kören Delediga. Kyrkfika.

LILLKYRKAN

Sönd 18 Kvällsmässa, Petra Regnstrand.

RÅSSNÄSKYRKAN

Lörd 14 Råssnäskyrkans syförening bjuder in till adventsauktion. Andakt. Evelina Strand sång o piano. Emma Larsson, tvärflöjt. Mattias Ellehammer. Auktion av handarbete, hembakat m.m. Lotter säljs från kl 13.30. Kaffeservering.
Till stöd för Svenska kyrkans internationella arbete.

Sönd 09.30 Högmässa, Lars-Eric Norrsäter. Kyrkfika.

Svenska kyrkan stöttar Motala kommun i arbetet att hitta familjehem

Svenska kyrkan i Motala stöttar Resurs- och placeringsgruppen vid Motala kommun, i arbetet att hitta familjehem till barn och ungdomar som har behov av att komma hemifrån under en kortare eller längre period. Resurs- och placeringsgruppen söker trygga och stabila familjer som kan ta emot ett barn eller ungdom i sitt hem under en kortare eller längre period. Man söker även kontaktfamiljer och kontaktpersoner.
Är du intresserad och vill veta mer, vänd dig till:
Resurs- och placeringsgruppen, rop@motala.se eller tel 0141-225300.

SJUKHUSKYRKAN

VINNERSTADS KYRKA

MOTALA KYRKA

Lörd 10.30 Musikandakt. Johanne Rishaug Hellman, sång. Martine Rishaug Hellman, kör. Christine Rishaug Hellman, flygelhorn.

Sönd 11 Högmässa, Lars-Eric Norrsäter. Kyrkfika.

CHARLOTTENBORGSKYRKAN

Sönd 10 Mässa, Petra Regnstrand. Kören Delediga. Kyrkfika.

LILLKYRKAN

Sönd 18 Kvällsmässa, Petra Regnstrand.

RÅSSNÄSKYRKAN

Till stöd för Svenska kyrkans internationella arbete.

Sönd 09.30 Högmässa, Lars-Eric Norrsäter. Kyrkfika.