RÅSSNÄSKYRKAN

VINNERSTADS KYRKA

Under juli månad stänger Pastorsexpeditionen kl 15

MOTALA KYRKA

Lörd 18 Musikgudstjänst. Anna Ström, sång. Thomas Lundmark, orgel, piano och sång. Bertil Håkansson, liturg.

Sönd 11 Högmässa, Petra Regnstrand.

CHARLOTTENBORGSKYRKAN

Sönd 11 Högmässa, Anders Hedin. Kyrkfika.

Torsd 18-20 Grillkväll. Tag med någonting att grilla och dricka eller köp hamburgare, bröd och saft för 20 kr. Vi tar fram lite spel och annat att roa oss med om man vill, eller så sitter vi och pratar och äter. Alla är välkomna både äldre och yngre.

LILLKYRKAN

Sönd 18 Mässa i sommarkväll, Mattias Ellehammer. Sommartoner av Karin Andersson och Gunnel Langemyr.

RÅSSNÄSKYRKAN

Lörd 16 Friluftsgudstjänst på Råssnäsudden, Mattias Ellehammer.
Lasse Dahlstrand sång och trumpet. Margareta Sjunnegren, sång och piano. Maria Sjunnegren, sång och tvärflöjt. Kyrktaxi från Råssnäskyrkan 15.30. Medtag gärna något att sitta på.

Sönd 09.30 Högmässa, Mattias Ellehammer. Kyrkkaffe.