Syföreningar i centrum

Syföreningar

Att göra något för andra har varit och är fortfarande syföreningarnas uppgift och mål. Att man dessutom träffas och har trevligt en stund gör det ännu mera betydelsefullt. Du som vill komma med i en enkel gemenskap, med eller utan handarbetskunskap är välkommen till oss.

Vi träffas i Församlingshemmet tisdagar 14.00-ca.15.30 läser, delar en enkel andakt och en kaffestund.

Diakonikretsen jämna veckor.

Sjömanskretsen udda veckor.

Församlingsträff

Andra onsdagen i månaden är det fullt hus i Församlingshemmet. Husbandet bjuder då in till en gemenskapsträff runt kaffebordet med musik , frågesport och en enkel andakt.

Medverkande och datum för träffarna se annons i tisdagens tidning.
Kaffet kostar 20 kr.

Lena Jansson
Diakon Sjukhuskyrkan
E-post >>

Inga-Lill Gyllgård
Diakoniassistent Centrum
E-post >>

Frivilliggrupp

För dig som vill ge av din tid till frivilligt arbete i olika former. Vi träffas en gång i månaden för genomgång och samtal om våra uppgifter.  Exempel på det kan vara gudstjänstvärd och besök på serviceboende,  kaffekokning och servering i samband med Vätternrundan, Nyårsvandring.